festival, Festivaler hör sommaren till och varför inte besöka en av de populäraste av dem alla! Summerburst har börjat informera allmänheten om vilka stora artister som kommer att spela under årets upplaga av festivalen. Med en uppställning som bjuder på allt från Zara Larsson och Justin Bieber till Steve Aoki kan det inte bli annat än succé!

Summerburst anordnas i Göteborg och i Stockholm i år igen. Se till att säkra din plats redan nu! Festivalliv i all ära, men ibland kan det vara skönt att bo på hotell. Kolla in www.hotellstockholmcentral.se för boende i huvudstaden under festivalen.

Zara Larsson och Justin Bieber lockar

Två riktigt stora artister kommer spela på Summerburst i sommar. Zara Larsson är en av dem, och hon har verkligen tagit hela världen med storm. I Aftonbladet kan man läsa om att hon i sommar gör flera spelningar i Sverige och Norge, och en av dem på Summerburst i Göteborg. Zara vann nyligen pris på P3-guldgalan och även på grammisgalan, och hennes framgångar är långt ifrån över. Är man mer av en ”Beliber” ska man också bege sig till Summerburst i Stockholm, där Justin Bieber kommer att bjuda på sina hetaste hits och säkert en och annan skandal.

”Vi är helt utom oss av lycka över att få välkomna världens kanske största popartist till Stockholm och Summerburst 2017. Justin Bieber kommer med sin show verkligen ta Summerburst och dansen till helt nya höjder och det här är det kanske mest spännande vi någonsin gjort på Summerburst scen”, säger festivalgeneralen för Summerburst enligt Nyheter24.

Dj-stjärnan Steve Aoki gästar

Steve Aoki är en amerikansk dj:n som är allra mest känd för sina remixer på låtar av bland andra Snoop Dogg, Michael Jackson och The Killers och samarbeten med stora artister, skriver Expressen. Han är en till av det stora antal fantastiska artister som kommer att spela på Summerburst i sommar.