Att redan nu välja vad sommarens resmål ska bli kan kanske kännas lite väl tidigt, men saken är att det kan vara en smart sak, om så bara för att känna av att man har någonting härligt att se fram emot. En smart sak är att resa inom Sverige eftersom det är både billigt och spännande. Sverige har otroligt mycket att erbjuda, det gäller bara att uppptäcka det.

Många ställer sig frågan när de ska turista i Sverige om det är småstad eller storstad som är bäst att åka till. Självklart är det en smaksak och kanske också beroende på var man är i livet. Men ett som är säkert, det är att den bästa storstaden att åka till är Stockholm, och den bästa småstaden är Strömstad. Om man åker på semester i Stockholm kan man vara säker på att upptäcka mycket härligt, och man har flera bra hotell att välja mellan. Kolla in Stockholmshotell.com för att hitta de bästa hotellen. Om man åker till Strömstad för att semestra finns det annat att uppleva än det Stockholm erbjuder. Mysiga stränder är något av det som erbjuds. I år åkte dock Strömstad ut den årliga listan som reseguiden tar fram för att se vilka städer som toppar vad gäller semester i Sverige. Det är mycket konstigt och någonting som förhoppningsvis kommer att förändras till nästa år. Stockholm ligger dock kvar på listan! Så här står det:

Svenskarna älskar 08:orna allt mer, det var nästan dubbelt så många som röstade jämfört med förra året, säger Roy Ismael, pressansvarig på företaget.

Se mer om listan på Sveriges bästa sommarstäder här.