Strömstad är en fantastisk ort att besöka, inte minst på sommaren. Att åka hit, oavsett om man är ett par eller en barnfamilj, brukar vara det perfekta receptet för en skön, avslappnad paus i vardagen. Men sina sköna stränder är Strömstad verkligen ett äkta sommarparadis.
 
Kvinna med shoppingpåsar

När Strömstad inte riktigt räcker till

Eftersom Strömstad ligger väldigt nära Norges gräns, och heller inte särskilt långt ifrån Oslo, så är det enkelt att ta sig till bra shopping och uteliv för den som tröttar på den lugna idyllen i Strömstad. För personer boende i Strömstad kan lugnet såklart bli lite för mycket ibland. Det kan då vara skönt att komma bort en stund och besöka en större stad med lite puls. Eftersom man som boende i Strömstad antagligen har varit i Oslo ett antal gånger så kanske en tripp till Stockholm eller Göteborg kan sitta fint som omväxling?

Eftersom Oslo ligger så nära kanske man inte väljer Stockholm innan Oslo om det bara gäller att komma bort och shoppa lite. Biljetter från Strömstad till Stockholm är nämligen oftast dyrare än från Strömstad till Norge.

Att åka hela vägen till Stockholm är däremot perfekt om det står något lite mer speciellt på schemat. Kanske en konsert med någon stor artist, trettioårsfirande eller kanske är det dags att fria till din käraste? Att fria i Stockholm är mycket populärt eftersom det finns otroligt många fina och mysiga restauranger, bra hotell och romantiska saker att hitta på. Tips på vigselringar i Stockholm hittar man enklast på nätet. Det kan ju vara skönt att göra lite research online innan man reser. Kanske till och med kontakta en smycketillverkare för att få råd, boka tid etcetera. Lycka till med resan, oavsett vilket syfte den har!